Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα θετικά ενός γάμου ημέρα Παρασκευή

Τα θετικά ενός γάμου ημέρα Παρασκευή

Η Παρασκευή αποτελεί για την πλειονότητα την πιο αγαπημένη μέρα. Όση κούραση και αν έχουμε από όλη την εβδομάδα ξαφνικά αισθανόμαστε μια ανακούφιση γιατί απλά ακολουθεί η ξεκούραση και η ανεμελιά του Σαββατοκύριακου. Από την άλλη, βέβαια, έχουμε επίσης συνδέσει το σαββατόβραδο με τις βραδινές εξόδους και τις κοινωνικές εκδηλώσεις σπάζοντας έτσι τη ρουτίνα της […]

Η Παρασκευή αποτελεί για την πλειονότητα την πιο αγαπημένη μέρα. Όση κούραση και αν έχουμε από όλη την εβδομάδα ξαφνικά αισθανόμαστε μια ανακούφιση γιατί απλά ακολουθεί η ξεκούραση και η ανεμελιά του Σαββατοκύριακου. Από την άλλη, βέβαια, έχουμε επίσης συνδέσει το σαββατόβραδο με τις βραδινές εξόδους και τις κοινωνικές εκδηλώσεις σπάζοντας έτσι τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τις αμέτρητες υποχρεώσεις. Αλλά, όπως συνηθίζουμε να λέμε οι κανόνες είναι για να τους σπάμε και ο γάμος είναι πραγματικά προσωπική μας υπόθεση. Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να παντρευτείτε Παρασκευή, μην διστάζετε. Do it. Έχει και αυτή η εκδοχή τα πλεονεκτήματα της.

*Έχετε δυο ολόκληρες μέρες να ξεκουραστείτε, να κουτσομπολέψετε, να ξαναβρεθείτε Κυριακή πρωί για brunch, να απολαύσετε το σπίτι σας ως νεόνυμφοι κτλ

*Οι καλεσμένοι σας έχουν το Σαββατοκύριακο τους ελεύθερο χωρίς να τους δεσμεύετε όλο το Σάββατο (κομμωτήρια κτλ) αλλά και το κυριακάτικο ξύπνημα.

*η Παρασκευή προσδίδει μια πιο casual διάθεση έτσι και οι καλεσμένοι θα έρθουν πιο άνετα ντυμένοι και όλο το concept του γάμου θα είναι πιο ζεστό χωρίς υπερβολές και πολυτέλειες.

*Σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε την ημερομηνία, την εκκλησία και το χώρο δεξίωσης που επιθυμείτε και παράλληλα πολύ πιο οικονομικά πακέτα για όλους τους προμηθευτές.

*Για έναν περίεργο λόγο οι καλεσμένοι στους παρασκευγιάτικους γάμους είναι πιο κεφάτοι και έτοιμοι να ξεδώσουν… Είναι μάλλον η ίδια ψυχολογία που λειτουργεί με την επιθυμία μας να πάμε για ένα ποτό έπειτα από μια πραγματικά κουραστική μέρα στο γραφείο. Είναι κάτι σαν αποθεραπεία!

*Οι καλεσμένοι σας που δεν θα θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους μαζί δεν θα δυσκολευτούν να βρουν άνθρωπο να τους τα φροντίσει.

ΕΙΝΑΙ σημαντικό να προσέξετε:

*Να αποφύγετε να κανονίσετε το Μυστήριο νωρίς το απόγευμα καθώς οι περισσότεροι καλεσμένοι σας θα πιεστούν χρονικά με τις επαγγελματικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

*Οι εκτός πόλης γάμοι θα υποχρεώσουν τους καλεσμένους σας να πάρουν διήμερη άδεια από το γραφείο του, γεγονός που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα.

*Φροντίστε να μην καθυστερήσετε ούτε να φτάσετε στην εκκλησία ούτε στο πάρτυ. Οι περισσότεροι θα είναι κουρασμένοι και θα αγωνιούν πότε θα φάνε και πότε θα αρχίσουν τα κοκτέιλς και οι τρελοί χοροί. Το κέφι θα τους κάνει να ξεχάσουν την κούραση, η αναμονή απλά θα τους την επιδεινώσει.

gamos.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024