Αυτόνομη πορεία ανακοινώνει ο Νίκος Νικολόπουλος
Την «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία» του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος προανήγγειλε ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος καλεί την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου για τις σχετικές ανακοινώσεις. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.
Την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ανακοίνωσε μέσω Twitter ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος.
Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο στις 12.00 περισσότερα».
Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο στις 12.00 περισσότερα… pic.twitter.com/GckqRYOOj9
— Νίκος Νικολόπουλος (@NikNikolopoulos) October 12, 2015
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 12 το μεσημέρι η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος «θα παρουσιάσει τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς… Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές».
O κ. Νικολόπουλος είχε εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του πρωθυπουργού να μην τον εντάξει στο νέο κυβερνητικό σχήμα με επιστολή που είχε στείλει προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο στα τέλη Σεπτεμβρίου.
«Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ ένα νέο «σίριαλ» που με προσβάλλει και θίγει την 26χρονη πολιτική διαδρομή μου, τον κοινό μας αγώνα, τα στελέχη και μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους δεκάδες χιλιάδες έντιμους και αγωνιστές ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λανουά ομολόγησε ότι καταργεί την UEFA και κάνει λάστιχο τους κανονισμούς!
- 2025: Η χρονιά των Labubu, του «Φραπέ» και της σοκολάτας Dubai – Τα trends που «γκρέμισαν» τα social media
- Φάμελλος: Να ενώσουμε δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο – Το 2026 να είναι η χρονιά των ανατροπών
- Σε ιερούς στόχους και τη ριζική αλλαγή του κόσμου μέσα από τα μάτια της αγάπης αναφέρεται η Καρυστιανού στο μήνυμά της για το 2026
- Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Baskettalk για την οικογένειά του: «Όταν συντονιστούμε, μπορούμε να πετύχουμε το αδύνατο»
- Η τραγωδία του Μπάκεν και η σκιώδης πλευρά του αθλητισμού

