Επικυρώθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, η οποία διαμόρφωσε τον τελικό κατάλογο των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος. Με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, η οποία διαμόρφωσε τον τελικό κατάλογο των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος.
Με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Η ΚΕΦΕ θα συνεδριάσει εκ νέου το απόγευμα (18:00) της Τρίτης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των υποψηφίων. Το θέμα που αναμένεται να κυριαρχήσει είναι η ημερομηνία που θα στηθούν οι κάλπες.
Για το ζήτημα αυτό καταγράφονται έντονες διαφωνίες μεταξύ των διεκδικητών της προεδρίας της ΝΔ.
Δεδομένων και των όσων διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή με το θέμα της υποψηφιότητας Γεωργιάδη, η ενότητα καθ’ οδόν προς τις κάλπες αναδεικνύεται στο μεγάλο ζητούμενο.
- Στον πάγο οι σχέσεις Σαμαρά-Μεϊμαράκη
- Βαρύς χειμώνας στις σχέσεις Μεϊμαράκη-Παπαμιμίκου μετά το θέμα Γεωργιάδη
- Μεϊμαράκης στην ΚΟ: Βολές κατά κυβέρνησης και Παπαμιμίκου
Η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θέλει οι εκλογές να διεξαχθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει τη 15η Νοεμβρίου, ημερομηνία με την οποία εμφανίζεται να συμφωνεί και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Η πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα, ωστόσο, κινείται κάπου στη μέση, προτείνοντας την 1η Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι κατέλαβε δύο οικισμούς στα ανατολικά της Ουκρανίας
- Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα 600 πλαστά διαβατήρια – Είχαν συλληφθεί για εγκληματική οργάνωση
- «Melania»: Εκατομμύρια στο τραπέζι, αμφίβολο box office εν όψει του Super Bowl
- Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 102-87: Άνετο μεσημέρι με νέα 100άρα στο ΣΕΦ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ έπληξε την Κούβα
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Αυταπατάται αν νομίζει ότι η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποσπάσει τη συναίνεση του λαού

