Κανείς δεν μας ενημέρωσε για τον 79χρονο τουρίστα, λέει ο δήμαρχος Κω
Περιορίζομαι μόνο να επισημάνω ότι ο Δήμος Κω δεν ενημερώθηκε για το περιστατικό από αυτούς που όφειλαν να μας ενημερώσουν, δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στην υπόθεση του 79χρονου τουρίστα, ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα με σοβαρή παρατεταμένη γαστρεντερίτιδα.
Περιορίζομαι μόνο να επισημάνω ότι ο Δήμος Κω δεν ενημερώθηκε για το περιστατικό από αυτούς που όφειλαν να μας ενημερώσουν, δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στην υπόθεση του 79χρονου τουρίστα, ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα με σοβαρή παρατεταμένη γαστρεντερίτιδα.
« Η Κως αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό για τους επισκέπτες της. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να εκπέμπει το νησί μας. Πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από το ΚΕΕΛΠΝΟ και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεταδοτικής λοιμώδης νόσου» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Σε αυτή τη φάση συμπλήρωσε ο κ. Κυρίτσης, «περιορίζομαι μόνο να επισημάνω ότι ο Δήμος Κω δεν ενημερώθηκε για το περιστατικό από αυτούς που όφειλαν να μας ενημερώσουν. Η πληροφόρηση μας προήλθε από άλλη πηγή και μόνο τότε κινητοποιήθηκαν οι εντεταλμένοι κρατικοί φορείς.»
Καθιστώ σαφές προς όλους τόνισε ο δήμαρχος Κω «ότι ο Δήμος Κω θα προασπίσει τη δημόσια υγεία των πολιτών και των επισκεπτών του νησιού με κάθε τρόπο. Όσοι με πράξεις ή παραλείψεις τους την θέσουν σε κίνδυνο θα αντιμετωπιστούν με πολύ σκληρό τρόπο.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει
- Χαμογέλα και πάλι!: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Απρίλιο
- ΚΚΕ: «Ναι»στην πρόταση για διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής
- Νέες εικόνες μετά την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης στο «Νήσος Σάμος» – Γεμάτο σκουπίδια και νερά
- «Θέμα ημερών να ανακοινώσει την επόμενη ομάδα του ο Σαλάχ»
- Η Σαρλίζ Θερόν πιστεύει στον έρωτα, αλλά όχι στη συγκατοίκηση

