Η Aston Martin DB10 σε ρόλο ξεναγού στα παρασκήνια του νέου Bond
Eν όψει της άφιξης της νέας ταινίας της σειράς που βγαίνει στις αίθουσες το Νοέμβριο η Aston Martin αναλαμβάνει ρόλο ξεναγού στο backstage του Spectre με οδηγό την ειδικά κατασκευασμένη για την ταινία DB10.
Η Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video από τα γυρίσματα της νέας ταινίας της σειράς με το βρετανό πράκτορα σκιαγραφώντας το ρόλο της τετράτροχης πρωταγωνίστριας που θα βρεθεί στο πλευρό του 007, DB10 η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του Spectre.
Μεταξύ των σχολίων του πρωταγωνιστή, Daniel Craig, του σκηνοθέτη Sam Mendes, των εμβόλιμων σκηνών από το backstage και την τετράτροχη δράση της ταινίας που «περνούν» στο video, αποκαλύπτεται και το γεγονός ότι η Aston Martin κατασκεύασε οκτώ DB10 για τις ανάγκες του Spectre, εκ των οποίων, δύο ειδικά μετασκευασμένες για τις επικίνδυνες σκηνές και δύο Bond-gadget αυτοκίνητα.
auto.in.gr
- ΗΠΑ – Κίνα: Μια σύγκρουση για την Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική κλιμάκωση, σύμφωνα με μελέτη
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
