Στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης το 5,4% της Ελληνικής Τράπεζας
Συμφωνία για την απόκτηση του 5,4% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Τράπεζας, συνολικής αξίας 20 εκατ. ευρώ, υπέγραψε σήμερα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) παρουσία του Κύπριου υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.
Συμφωνία για την απόκτηση του 5,4% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Τράπεζας, συνολικής αξίας 20 εκατ. ευρώ, υπέγραψε σήμερα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) παρουσία του Κύπριου υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ.
Μιλώντας κατά την τελετή υπογραφής της συμφωνίας, ο Κύπριος ΥΠΟΙΚ χαρακτήρισε τη συμμετοχή της EBRD στην Ελληνική Τράπεζα ως ψήφο εμπιστοσύνης και διασφάλιση ότι η τράπεζα θα συνεχίσει να στηρίζει την ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας.
«Με τέτοιες κινήσεις επιβεβαιώνεται ότι το τραπεζικό σύστημα και η οικονομία της χώρας γενικότερα γυρίζουν σελίδα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας: «Μέσα από τις προσπάθειες όλων μας η Κύπρος έχει αφήσει πίσω της το φαύλο κύκλο της ύφεσης και ακολουθεί ήδη πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλί Χαμενεΐ: Ο λάτρης του Τολστόι και του Στάινμπεκ που έγινε αγιατολάχ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση



