Ο Ορλάντο Μπλουμ συναντά πρόσφυγες στα σύνορα ΠΓΔΜ – Ελλάδας
Ο Βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ, πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Γευγελή, στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα.
Ο Βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ, πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Γευγελή, στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα.
Ο Ορλάντο Μπλουμ μίλησε με πολλά παιδιά, τα περισσότερα από τη Συρία, έπαιξε μαζί τους και έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, αναφέρει φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου που βρέθηκε στο σημείο.
Ο διάσημος ηθοποιός επιβιβάστηκε σε ένα τρένο που μεταφέρει καθημερινά πρόσφυγες προς το βόρειο τμήμα της ΠΓΔΜ, στα σύνορα με τη Σερβία, απ’ όπου συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τη δυτική Ευρώπη.
Ο 38χρονος ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι Πειρατές της Καραϊβικής ή Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών, είναι πρεσβευτής Καλής Θέλησης του Ταμείου του ΟΗΕ για τα παιδιά από τα τέλη του 2009 και το 2014 είχε επισκεφθεί την Ιορδανία για να συναντήσει σύρους πρόσφυγες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Παναθηναϊκός: Χάνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ναν
- Αστρονομική αποζημίωση πολλών δισ. δολαρίων ζητεί ο Έλον Μασκ από OpenAI και Microsoft
- Χαμενεΐ: Εγκληματίας ο Τραμπ – Δεν θα σύρουμε τη χώρα σε πόλεμο
- Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθλητικός
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Δωρεά στο ΤΑΣΕΗ αντί στεφάνων – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι