ΕΤΕ: Πρώιμη οποιαδήποτε απόφαση για τη Finansbank
Κατά την παρούσα διερευνητική φάση και μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικών ασκήσεων από την ΕΚΤ, θεωρείται πρώιμη οποιαδήποτε πρόβλεψη περί υιοθέτησης συγκεκριμένης στρατηγικής επιλογής επί των αναφερομένων στα δημοσιεύματα, αναφέρουν κύκλοι της Εθνικής Τράπεζας απαντώντας σχετικά με το δημοσίευμα για την τύχη της Finansbank.
Κύκλοι της Εθνικής, απαντώντας σε ερώτηση με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν στην θυγατρική της στην Τουρκία, την Finansbank, σχολίασαν ότι η Εθνική Τράπεζα, ενόψει ολοκλήρωσης των αποτελεσμάτων του AQR και των ασκήσεων προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων (stress tests) που διεξάγει η ΕΚΤ, εξετάζει, όπως οφείλει, σειρά εναλλακτικών προτάσεων για την έγκαιρη κάλυψη τυχόν αναγκών ανακεφαλαιοποίησης.
Κατά την παρούσα διερευνητική φάση και μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικών ασκήσεων από την ΕΚΤ, θεωρείται πρώιμη οποιαδήποτε πρόβλεψη περί υιοθέτησης συγκεκριμένης στρατηγικής επιλογής επί των αναφερομένων στα δημοσιεύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Volkswagen στην κούρσα των ρομποταξί
- Αφγανιστάν: Αεροπορικές επιδρομές του Πακιστάν στην πρωτεύουσα Καμπούλ και άλλες περιοχές
- Στα αζήτητα η Armani – Πόσο κοντά είναι σε πώληση μετοχών;
- ΗΠΑ: Ο Μαδούρο ζητά την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης εναντίον του
- Λουτσέσκου: « Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών στην Ευρώπη»
- Βραζιλία: Στους 55 ανήλθαν οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις – 13 οι αγνοούμενοι

