Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Blah Blah Blah: Το γυμνό μέσα από ομιλίες, παρουσιάσεις και εργαστήρια

Blah Blah Blah: Το γυμνό μέσα από ομιλίες, παρουσιάσεις και εργαστήρια

To Blah Blah Blah, υπό την επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη, αποτελεί το νέο πρότζεκτ της Atopos γκαλερί, το οποίο χρησιμοποιεί ως βασικό μέσο το λόγο και το κείμενο. Προσεγγίζει έννοιες και θεματικές, όπως το Newdity (New Nudity), μέσα από εκδηλώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, ειδικά εγχειρήματα, performances, εργαστήρια και αναγνώσεις, και εγκαινιάζεται με τη φιλοξενία του The […]

To Blah Blah Blah, υπό την επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη, αποτελεί το νέο πρότζεκτ της Atopos γκαλερί, το οποίο χρησιμοποιεί ως βασικό μέσο το λόγο και το κείμενο. Προσεγγίζει έννοιες και θεματικές, όπως το Newdity (New Nudity), μέσα από εκδηλώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, ειδικά εγχειρήματα, performances, εργαστήρια και αναγνώσεις, και εγκαινιάζεται με τη φιλοξενία του The Closet / Νύχτες Ανάγνωσης στο πλαίσιο των εορτασμών για τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2015.

Μια σειρά από κείμενα βασισμένα στο θέμα των φετινών εορτασμών «Βία και Ανεκτικότητα» έχουν μεταφραστεί για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα και θα αναγνωσθούν κατά τη διάρκεια του Τhe Closet με τίτλο Body-Type : Post-Trauma. Ανάμεσα σε αυτά ένα ορατόριο για τα «τρυφερά όπλα» του σώματός μας, της Anne Carson, ένα μικρό δοκίμιο του Roland Barthes, μερικά quotes του Wayne Koestenbaum και μια «συλλογή» από tweets με θέμα τη βία και το τραύμα.

Τα κείμενα θα διαβάσουν οι: Παναγιώτης Ευαγγελίδης, Άνια Ζαχαριάδη, Σταύρος Καβαλλάρης, Χριστίνα Κάλλη, Τάκης Κατσαμπάνης, Νότα Κουλουριώτου, Μαρία Μαραγκού, Ναταλία Μαυρίδου, Μάρω Μιχαλακάκου, Μαρία Παναγίδου, Εβίτα Τσοκάντα, Πόπη Τσουκάτου

Το The Closet επιμελείται ο Αντώνης Κατσούρης.

Πληροφορίες
Ημερομηνία και ώρα // Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:00
ATOPOS // Σαλαμίνος 72 // Μεταξουργείο // Αθήνα (πλησίον σταθμών Κεραμεικού και Μεταξουργείου)
Είσοδος ελεύθερη

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024