Το κλειδωμένο γραφείο στη Βουλή και η διάψευση της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Εντύπωση προκάλεσε επιστολή των υπαλλήλων της βιβλιοθήκης της Βουλής, στην οποία αναφέρουν ότι το γραφείο 207, στο οποίο φυλάσσονται σημαντικά κειμήλια, είναι κλειδωμένο και δεν μπορούν να το ανοίξουν. Η επιστολή έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, να έχει «καπαρώσει» γραφείο στο κτίριο της Βουλής, κάτι που ίδια πάντως διέψευσε.
Εντύπωση προκάλεσε επιστολή των υπαλλήλων της βιβλιοθήκης της Βουλής, στην οποία αναφέρουν ότι το γραφείο 207, στο οποίο φυλάσσονται σημαντικά κειμήλια, είναι κλειδωμένο και δεν μπορούν να το ανοίξουν από τις 24 Αυγούστου μιας και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται το κλειδί.
Επισημαίνουν δε πως κάτι τέτοιο γίνεται πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση.
Η επιστολή, με ημερομηνία 1 Σεπτεμβρίου, έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, να έχει «καπαρώσει» γραφείο αυτό με θέα στον Εθνικό Κήπο, ώστε να το χρησιμοποιήσει ως πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Πάντως, η ίδια η κ. Κωνσταντοπούλου διέψευσε μέσω Twitter τις πληροφορίες αυτές:
Δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου αναφέρουν ότι “η Πρόεδρος της Βουλής καπάρωσε σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο”. Ψέμα.
— Ζωή Κωνσταντοπούλου (@ZoeKonstant) September 22, 2015
Σε κάθε περίπτωση, η κ. Κωνσταντοπούλου πρέπει να τηρήσει τη δική της απόφαση περί απομάκρυνσης από το κτίριο της Βουλής όσων πρώην προέδρων δεν είναι βουλευτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
