Το κλειδωμένο γραφείο στη Βουλή και η διάψευση της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Εντύπωση προκάλεσε επιστολή των υπαλλήλων της βιβλιοθήκης της Βουλής, στην οποία αναφέρουν ότι το γραφείο 207, στο οποίο φυλάσσονται σημαντικά κειμήλια, είναι κλειδωμένο και δεν μπορούν να το ανοίξουν. Η επιστολή έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, να έχει «καπαρώσει» γραφείο στο κτίριο της Βουλής, κάτι που ίδια πάντως διέψευσε.
Εντύπωση προκάλεσε επιστολή των υπαλλήλων της βιβλιοθήκης της Βουλής, στην οποία αναφέρουν ότι το γραφείο 207, στο οποίο φυλάσσονται σημαντικά κειμήλια, είναι κλειδωμένο και δεν μπορούν να το ανοίξουν από τις 24 Αυγούστου μιας και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται το κλειδί.
Επισημαίνουν δε πως κάτι τέτοιο γίνεται πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση.
Η επιστολή, με ημερομηνία 1 Σεπτεμβρίου, έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, να έχει «καπαρώσει» γραφείο αυτό με θέα στον Εθνικό Κήπο, ώστε να το χρησιμοποιήσει ως πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Πάντως, η ίδια η κ. Κωνσταντοπούλου διέψευσε μέσω Twitter τις πληροφορίες αυτές:
Δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου αναφέρουν ότι «η Πρόεδρος της Βουλής καπάρωσε σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο». Ψέμα.
— Ζωή Κωνσταντοπούλου (@ZoeKonstant) September 22, 2015
Σε κάθε περίπτωση, η κ. Κωνσταντοπούλου πρέπει να τηρήσει τη δική της απόφαση περί απομάκρυνσης από το κτίριο της Βουλής όσων πρώην προέδρων δεν είναι βουλευτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Στέγαση: Ανάκαμψη με ανισορροπίες


