Προβλήματα σε περιοχές της Αττικής από τη βροχή
Προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις. Η λεωφόρος Μαρκοπούλου παραμένει κλειστή, από το ύψος της Αγ.Τριάδος έως την οδό Ελπίδος, ενώ στην Παλλήνη έχει κλείσει ο δρόμος στο ύψος των εργατικών κατοικιών.
Προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις.
Ειδικότερα, η λεωφόρος Μαρκοπούλου παραμένει κλειστή, από το ύψος της Αγ.Τριάδος έως την οδό Ελπίδος, ενώ στην Παλλήνη έχει κλείσει ο δρόμος στο ύψος των εργατικών κατοικιών.
Στο Παλαιό Φάληρο, έκλεισε το πρωί η οδός Ναϊάδων, στο ύψος της Ζαΐμη, λόγω πτώσης μεγάλου δένδρου στη μέση του δρόμου.
Το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστική δέχθηκε 234 κλήσεις στην Αττική (μεταξύ αυτών, 73 για κοπές δέντρων και 75 για άντληση υδάτων).
Στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών, το Σώμα δέχθηκε 80 κλήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βόρεια Μακεδονία: Κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα κράτος όπως «η Βοσνία ή το νησί της Κύπρου»
- Τραγωδία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε σύγκρουση πέντε οχημάτων
- Δασμοί: Εφετείο απορρίπτει το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να καθυστερήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ