Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες
Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται να ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά κατά τις βραδινές ώρες της Κυριακής. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται να ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά κατά τις βραδινές ώρες της Κυριακής. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοδυτικά και τα νότια, πυκνότερες στην Κρήτη. Υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν μεταβλητοί 4-5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Με καλό καιρό θα διεξαχθούν την Κυριακή οι εκλογές με λίγες νεφώσεις μόνο στα νοτιο-ανατολικά. Τις απογευματινές ώρες αναμένονται νεφώσεις στα δυτικά και πιθανότητα θα σημειωθούν και καταιγίδες. Ο καιρός, ωστόσο, θα αρχίσει να αλλάζει από το βράδυ.
Τη Δευτέρα σταδιακά θα πέσει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στη Δυτική, τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα.
Την Τρίτη είναι πιθανό να συνεχιστεί η κακοκαιρία με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στο τέλος της ημέρας στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.
Αναλυτικές προβλέψεις στο weather.in.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκο Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
