Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπερτ Ζεμέκις και Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ κάνουν «βόλτα στο κενό»

Ρόμπερτ Ζεμέκις και Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ κάνουν «βόλτα στο κενό»

Μία... Βόλτα στο Κενό μάς επιφυλάσσει ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ζεμέκις (Ναυαγός, Forrest Gump). Ο γνωστός σκηνοθέτης αφηγείται στη νέα του ταινία το απίθανο κατόρθωμα που πραγματοποίησε ο γάλλος ισορροπιστής Φιλίπ Πετί το 1974: το να περπατήσει πάνω σε τεντωμένο σκοινί, εκατοντάδες μέτρα από το έδαφος, την απόσταση που χωρίζει τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη.

Μία… Βόλτα στο Κενό μάς επιφυλάσσει ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ζεμέκις (Ναυαγός, Forrest Gump). Ο γνωστός σκηνοθέτης αφηγείται στη νέα του ταινία το απίθανο κατόρθωμα που πραγματοποίησε ο γάλλος ισορροπιστής Φιλίπ Πετί το 1974: το να περπατήσει πάνω σε τεντωμένο σκοινί, εκατοντάδες μέτρα από το έδαφος, την απόσταση που χωρίζει τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες στο Κανκούν του Μεξικό, όπου βρέθηκε το in.gr, ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ είπε ότι το να πάρει κανείς λίγη από την τρέλα του Φιλίπ και να ρισκάρει, μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε στο in.gr το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου στο Κανκούν.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να παίρνουμε αυτά τα ρίσκα» είπε ο ηθοποιός. «Όταν έπεφτα από το σκοινί στη διάρκεια της εκπαίδευσης, ο Φιλίπ μου έλεγε: όχι δεν έπεσες, δεν πέφτεις ποτέ. Απλά αποφασίζεις να κατέβεις για λίγο από το σκοινί. Όταν σταματήσεις να λες την λέξη “έπεσα” συνέχεια, τότε βλέπεις την κατάσταση διαφορετικά» πρόσθεσε ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ.

«Αυτό που μου άρεσε σε αυτή την ιστορία ήταν ότι ένιωθα ότι έπρεπε να γίνει ταινία, ότι θα ήταν μία κινηματογραφική εμπειρία πρωτοφανής» σημείωσε ο σκηνοθέτης, ο οποίος μίλησε μέσω Skype από τη Σιένα της Ιταλίας όπου βρισκόταν.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν ότι θέλαμε να αναδημιουργήσουμε τους (Δίδυμους) Πύργους όπως ακριβώς ήταν. Και το να αποκτήσει το κοινό την αίσθηση του να είναι εκεί πάνω με τον Τζο» τόνισε ο Ζεμέκις.

* Η ταινία Βόλτα στο Κενό θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 8 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024