Στη Ρωσία ο Νετανιάχου την επόμενη βδομάδα για τη στάση της στη Συρία
Στη Ρωσία, προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν για τη στρατιωτική ανάπτυξη στη Συρία, μεταβαίνει την επόμενη εβδομάδα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Στη Ρωσία, προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν για τη στρατιωτική ανάπτυξη στη Συρία, μεταβαίνει την επόμενη εβδομάδα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
«Ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τις απειλές για το Ισραήλ από την αυξημένη παροχή προηγμένων όπλων στην αρένα της Συρίας, καθώς και από τη μεταφορά φονικών όπλων στη Χεζμπολάχ και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις», ανακοίνωσε ισραηλινός αξιωματούχος την Τετάρτη.
Η Μόσχα δέχεται αυξημένες διεθνείς πιέσεις να εξηγήσει τις κινήσεις της στη Συρία, όπου το Κρεμλίνο στηρίζει καθόλη τη διάρκεια του πολέμου τον σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασαντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε