Συνάντηση Παπανδρέου με φορείς και οργανώσεις για το προσφυγικό
Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου.
Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου.
Κατά την διάρκεια των επαφών έγινε εκτενής ανταλλαγή απόψεων και αποτύπωση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κατάστασης στη χώρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, από την οποία αναδείχθηκαν οι αδυναμίες και τα βασικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
Υπήρξε γενική συμφωνία ότι είναι εξαιρετικά επείγον να διαμορφωθεί στρατηγικό σχέδιο που θα επιτρέπει το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων με εμφανή την παρουσία του κράτους πρόνοιας και την ενεργό συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόμπερτ Καραντάιν: Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του
- Έρευνα του Χάρβαρντ συνδέει τους θανάτους από καρκίνο με τη διαμονή κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- ΗΠΑ: Με αυτό το όπλο επιτέθηκαν στο Ιράν – Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά
- Ποια είναι τα δεδομένα για Φρανσίσκο – Τι συμβόλαιο θα ψάξει στην αγορά το καλοκαίρι
- Ιράν: Οι 3 διάδοχοι του Αλί Χαμενεΐ – Ποια είναι η μεταβατική διοίκηση
- Κολωνός: Αναπάντητα ερωτήματα για την έγκυο που βρέθηκε νεκρή – Προσήχθη ο σύντροφός της

