Γεννηματά: Ο ελληνικός λαός θα μας δώσει την τρίτη θέση
Την πεποίθησή της ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει στο ΠΑΣΟΚ την τρίτη θέση για να λάβει την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και όχι στην Χρυσή Αυγή, εξέφρασε κατά την περιοδεία της στην Λάρισα η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά.
Την πεποίθησή της ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει στο ΠΑΣΟΚ την τρίτη θέση για να λάβει την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και όχι στην Χρυσή Αυγή, εξέφρασε κατά την περιοδεία της στην Λάρισα η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να καταγραφεί η απαίτηση των πολιτών για συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα και να μην χαθεί άλλος χρόνος.
Η Φώφη Γεννηματά είπε ότι όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στην παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη έχουμε χρέος να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας, με ορίζοντα τετραετίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη Λέρο: Όταν ο πατέρας χτυπούσε τον γιο του πριν από ένα χρόνο
- Ιράν: Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Η υποκρισία Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η αφωνία για τις υποκλοπές – «Δεν τελείωσε εδώ», λέει η αντιπολίτευση
- Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-15: Ολοταχώς για μια ακόμα κούπα οι Ερυθρόλευκοι
- Γκουτέρες: Ζητά «άμεση εκεχειρία» ανάμεσα σε Πακιστάν και Αφγανιστάν – Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει
- Το Lancet προειδοποιεί πως η «επίθεση Κένεντι στην επιστήμη μπορεί να χρειαστεί γενιές να αναστραφεί»


