Υποχώρησε κατά 3,5% ο τζίρος του χονδρεμπορίου στο β’ τρίμηνο 2015
Μείωση 3,5% παρουσίασε ο δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο στο τρίμηνο Απριλίου – Ιουνίου 2015, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου – Ιουνίου 2014. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, ο δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο του δευτέρου' τριμήνου 2015, σε σύγκριση µε το δείκτη του πρώτου τριμήνου 2015, παρουσίασε αύξηση κατά 9,0%.
Μείωση 3,5% παρουσίασε ο δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο στο τρίμηνο Απριλίου – Ιουνίου 2015, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου – Ιουνίου 2014.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, ο δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο του δευτέρου’ τριμήνου 2015, σε σύγκριση µε το δείκτη του πρώτου τριμήνου 2015, παρουσίασε αύξηση κατά 9,0%.
Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο του δεύτερου τριμήνου 2015, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του δευτέρου 2014, παρουσίασε μείωση κατά 3,3%.
Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο του δευτέρου τριμήνου 2015, σε σύγκριση µε το δείκτη του πρώτου τριμήνου 2015, παρουσίασε μείωση κατά 0,4 %.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκος Ρωμανός: Είμαι μάρτυρας μιας ωμής επίδειξης ρεβανσισμού – Η δικαιοσύνη επικρατεί μόνο με ελευθερία
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στο Καστελλόριζο
- Κουτσούμπας: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών – Επίσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας στη Θεσσαλία
- Σπέτσες: Συνελήφθη οδηγός βυτιοφόρου που έριξε λύματα σε δάσος
- Ολυμπιακός: Με Στρεφέτσα η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ (pic)
- Γιατί στις πλούσιες χώρες πολλοί νιώθουν φτωχότεροι, δίχως να είναι;