Το πρόγραμμα της υπηρεσιακής πρωθυπουργού στην ΔΕΘ
Στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ θα παραστεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Η κ. Θάνου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ θα παραστεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Η κ. Θάνου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Στη 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ενώ στις 14.00 θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππο Τσαλίδη.
Το απόγευμα, στις 19.00, θα τελέσει τα εγκαίνια της Έκθεσης «Μαγεμένες» στο περίπτερο 3 της ΔΕΘ, ενώ στις 20.00 θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παγωνιά και… πλαστικό: Αυτά θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν κόντρα στην Καϊράτ
- «Ψυχοσεξουαλικό ποπ θρίλερ» – Η Αν Χάθαγουεϊ και η Μικαέλα Κόελ αναμετρώνται στο πρώτο τρέιλερ της επικής ταινίας Mother Mary
- «Μια νύχτα μόνο» στο MEGA: Τι θα δούμε στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup