Το πρόγραμμα της υπηρεσιακής πρωθυπουργού στην ΔΕΘ
Στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ θα παραστεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Η κ. Θάνου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ θα παραστεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Η κ. Θάνου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Στη 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ενώ στις 14.00 θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππο Τσαλίδη.
Το απόγευμα, στις 19.00, θα τελέσει τα εγκαίνια της Έκθεσης «Μαγεμένες» στο περίπτερο 3 της ΔΕΘ, ενώ στις 20.00 θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»