Γαλλία: Οκτώ νεκροί από φωτιά σε κτίριο του Παρισιού
Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς την Τρίτη σε κτίριο κατοικιών, σε βόρειο διαμέρισμα του Παρισιού, δήλωσαν συγκλίνουσες πηγές. Η φωτιά, από της χειρότερες της τελευταίας δεκαετίας στη γαλλική πρωτεύουσα, εκδηλώθηκε στο ισόγειο και επεκτάθηκε στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου. Οι Αστυνομικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγεται ποινική έρευνα.
Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς την Τρίτη σε κτίριο κατοικιών, σε βόρειο διαμέρισμα του Παρισιού, δήλωσαν συγκλίνουσες πηγές.
Η πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας της παραμένουν προς το παρόν άγνωστα, εκδηλώθηκε στις 4.30 (5.30 ώρα Ελλάδας) στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Από τους οκτώ που σκοτώθηκαν, δύο έχασαν τη ζωή τους πέφτοντας από παράθυρα, διευκρίνισε η Αστυνομία. Στα θύματα περιλαμβάνονται και δύο παιδιά, σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.
Η φωτιά, από της χειρότερες της τελευταίας δεκαετίας στη γαλλική πρωτεύουσα, εκδηλώθηκε στο ισόγειο και επεκτάθηκε στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου. Περισσότεροι από εκατό πυροσβέστες επενέβησαν προκειμένου να περιορίσουν την πυρκαγιά.
Ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάν Καζνέβ που μετέβη στο σημείο δήλωσε πως είναι «πολύ νωρίς για να προσδιοριστούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας». Οι Αστυνομικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγεται ποινική έρευνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πως θα προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός για το Final Four της Αθήνας (pics)
- Αυτές είναι οι κατηγορίες στρατεύσιμων που θα κατανεμηθούν στο Πολεμικό Ναυτικό
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εγκαίνια για το προσωπικό καμαρίνι της στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
- Φάρμακα: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα «μαϊμού» σκευασμάτων – Τα προωθούσαν και στην Ελλάδα
- Εκτός ο Τεττέη από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Κικίλιας στο 16ο συνέδριο της ΝΔ: Η ταυτότητα της παράταξής μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλοιωθεί από κανέναν

