Τουρκία: Νέα επεισόδια βίας με έναν αστυνομικό και δύο στρατιώτες νεκρούς
Δύο στρατιώτες και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν στην Τουρκία τη Δευτέρα σε νέα επεισόδια βίας τα οποία αποδίδονται από τις Αρχές στους κούρδους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Δύο στρατιώτες και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν στην Τουρκία τη Δευτέρα σε νέα επεισόδια βίας τα οποία αποδίδονται από τις Αρχές στους κούρδους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Στο Σεμντινλί, στο νοτιοανατολικό άκρο της Τουρκίας, δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε νάρκη που είχαν τοποθετήσει οι αντάρτες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.
Ένας αστυνομικός επίσης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από πυρά που εξαπέλυσαν τη νύχτα στη Νουσαϊμπίν, στη Νοτιοανατολική Τουρκία «τρομοκράτες του PKK», υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η τοπική κυβέρνηση.
Μετά την επίθεση αυτοκτονίας στη Σουρούτς, στο νότιο τμήμα της χώρας, η Τουρκία εξαπέλυσε στις 24 Ιουλίου στρατιωτική επιχείρηση με στόχο κυρίως το PKK, το οποίο, σε αντίποινα, διέκοψε την εκεχειρία με την Άγκυρα που είχε τεθεί σε ισχύ από το 2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Τραμπ – Νετανιάχου: Συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο, στο επίκεντρο η δεύτερη φάση της συμφωνίας για τη Γάζα
- Η σταθερότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η εγγύηση Σιμεόνε και ο θρύλος ‘Ομπλακ
- Υπό την πίεση των ΗΠΑ, το ακροδεξιό AfD θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου
- Σέρρες: «Δεν τον είδε κανείς» – Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Στο Σεν Τροπέ και δίπλα στη θάλασσα το τελευταίο αντίο στη Μπριζίτ Μπαρντό
- Η ενημέρωση ως φαστ φουντ – Το TikTok έγινε το κορυφαίο social για ειδήσεις μεταξύ νέων
