Για έκτη φορά σε ισόβια καταδικάστηκε ο ηγέτης των Αδελφών Μουσουλμάνων
Αιγυπτιακό δικαστήριο καταδίκασε τον ηγέτη των Αδελφών Μουσουλμάνων Μοχάμεντ Μπαντίε και άλλα στελέχη σε ισόβια κάθειρξη για την επίθεση σε αστυνομικό τμήμα το 2013. Ο Μπαντίε έχει καταδικαστεί ήδη άλλες πέντε φορές σε ισόβια κάθειρξη και δύο φορές σε θάνατο.
Αιγυπτιακό δικαστήριο καταδίκασε τον ηγέτη των Αδελφών Μουσουλμάνων Μοχάμεντ Μπαντίε και άλλα στελέχη σε ισόβια κάθειρξη για την επίθεση σε αστυνομικό τμήμα το 2013.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, για την επίθεση καταδικάστηκαν ακόμα -σε ισόβια- ο Μοχάμεντ Ελ-Μπελτάγκι και ο Σαφουάτ Χεγκάζι, προεξάρχοντα στελέχη των Αδελφών Μουσουλμάνων.
Η επίθεση σημειώθηκε στο πλαίσιο του κύματος βίας που συγκλόνισε τη χώρα μετά την ανατροπή του τότε προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από την εξουσία.
Ο Μπαντίε έχει καταδικαστεί ήδη άλλες πέντε φορές σε ισόβια κάθειρξη και δύο φορές σε θάνατο και έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση στην απόφαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έτσι το τρέξιμο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή
- Το ΕΚΠΑ στο Boston University για ενίσχυση της στρατηγικής τους συνεργασίας
- «Έφυγε» ο θρυλικός εκφωνητής του Ολυμπιακού, Στάθης Γαβάκης (pic)
- Τεχνητή νοημοσύνη και αγορά εργασίας: Ποια ηλικιακή ομάδα «χτύπησε» – Τι δείχνουν μελέτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ
- Super League: Μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται στη Λεωφόρο
- Αρκάς: Η καλημέρα της βροχερής Κυριακής
