Μία πολύ σημαντική προσθήκη στο εξαιρετικό του καστ ανακοίνωσε η παραγωγή του Game of Thrones. Ο θρυλικός Μαξ Φον Σίντοφ (Η Έβδομη Σφραγίδα, Ο Εξορκιστής) θα ερμηνεύσει το Κοράκι με τα Τρία Μάτια, αυτόν που θα διδάξει στον νεαρό Μπραν Σταρκ πως να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του.

Μία πολύ σημαντική προσθήκη στο εξαιρετικό του καστ ανακοίνωσε η παραγωγή του Game of Thrones.

Ο θρυλικός Μαξ Φον Σίντοφ (Η Έβδομη Σφραγίδα, Ο Εξορκιστής) θα ερμηνεύσει το Κοράκι με τα Τρία Μάτια, αυτόν που θα διδάξει στον νεαρό Μπραν Σταρκ πως να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του.

Μία ματιά στο Κοράκι με τα Τρία Μάτια είχαν τη δυνατότητα να ρίξουν οι θεατές στο τέλος της 4ης σεζόν, όταν μετά το μακρύ ταξίδι του ο Μπραν Σταρκ και η συντροφιά του έφτασαν να τον συναντήσουν.

Ο νεαρός Μπραν έβλεπε το κοράκι με τα τρία μάτια ξανά και ξανά στα όνειρά του και αυτό τον καθοδηγούσε.

Καθώς ο Μπραν -τον οποίο δεν είδαμε στην 5η σεζόν- επιστρέφει για την έκτη σεζόν, μαζί του θα δούμε και τον Μαξ Φον Σίντοφ που αναμένεται να τον διδάξει πάνω στο πως θα χειρίζεται τα οράματά του και την ικανότητά του να μπαίνει στο μυαλό των ζώων.

Αυτή δεν είναι η μοναδική προσθήκη στην 6η σεζόν του Game of Thrones.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποιός Ίαν Μακ Σέιν θα ερμηνεύσει έναν μυστηριώδη ρόλο.

Καθώς οδεύει προς την 6η σεζόν, η σειρά μπαίνει λίγο-πολύ σε αχαρτογράφητα -για τους θαυμαστές του έργου του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν- νερά, καθώς το επόμενο βιβλίο της σειράς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν την έναρξη της 6ης σεζόν, τον Απρίλιο του 2016.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr