Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ το «ξήλωμα» των 100 δόσεων
Στη διάψευση δημοσιεύματος, το οποίο υποστηρίζει ότι οι θεσμοί «ξηλώνουν και τις 100 δόσεις» και παραθέτει μια σειρά από «άγριες διαθέσεις της τρόικας», προέβη το υπουργείο Οικονομικών.
Στη διάψευση δημοσιεύματος, το οποίο υποστηρίζει ότι οι θεσμοί «ξηλώνουν και τις 100 δόσεις» και παραθέτει μια σειρά από «άγριες διαθέσεις της τρόικας», προέβη το υπουργείο Οικονομικών.
«Δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Ουδέποτε, άλλωστε, συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα στα τεχνικά κλιμάκια ή στη συνάντηση των υπουργών με τους εκπροσώπους των θεσμών» επισημαίνει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του.
Η ανακοίνωση αναφέρεται σε δημοσίευμα, το οποίο υποστηρίζει πως οι αλλαγές, στις οποίες προχωρεί η κυβέρνηση με εντολή των δανειστών, προβλέπουν ακόμη και την αποβολή από τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις φορολογουμένων που έχουν ενταχθεί σε αυτήν και είναι συνεπείς στην αποπληρωμή παλιών χρεών του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα
- Γιορτή σήμερα 14 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»

