Κομισιόν: Θετικές και εποικοδομητικές οι διαπραγματεύσεις
Την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα. Όπως ανέφερε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες, η πορεία των συζητήσεων είναι «θετική» και «εποικοδομητική» και μπορεί να επιτρέψει την ολοκλήρωσή τους «το γρηγορότερο δυνατό», κάτι που «ικανοποιεί» την Επιτροπή.
Την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.
Όπως ανέφερε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες, η πορεία των συζητήσεων είναι «θετική» και «εποικοδομητική» και μπορεί να επιτρέψει την ολοκλήρωσή τους «το γρηγορότερο δυνατό», κάτι που «ικανοποιεί» την Επιτροπή.
Επίσης, επανέλαβε ότι ο επικεφαλής της αποστολής της Κομισιόν στην Αθήνα, βρίσκεται ήδη επί τόπου και ηγείται των «εντατικών διαπραγματεύσεων» με τις ελληνικές αρχές.
Τέλος, είπε πως οι τελευταίες δύο ψηφοφορίες στην ελληνική Βουλή και οι μεταρρυθμίσεις που εγκρίθηκαν σε αυτές, αποδεικνύουν πως οι δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης ακολουθούνται, όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
