Γυναίκες της Γάζας φωτογραφίζονται με στολές ηρώων
Ένα χρόνο μετά τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, γυναίκες που κατάφεραν να επιβιώσουν στέκονται μπροστά στον φακό και φωτογραφίζονται με στολές ηρώων. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο φωτογραφικό project του Ovidieu Tataru, αφιερωμένο σε εκείνες τις γυναίκες που συνέχισαν να ζουν κάνοντας μια ηρωική προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Ένα χρόνο μετά τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, γυναίκες που κατάφεραν να επιβιώσουν στέκονται μπροστά στον φακό και φωτογραφίζονται με στολές ηρώων.
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο φωτογραφικό project του Ovidieu Tataru, με πρωτοβουλία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, αφιερωμένο σε εκείνες τις γυναίκες που συνέχισαν να ζουν, κάνοντας μια ηρωική προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Επιμέλεια: Κική Μαργαρίτη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
