Ο Ομπάμα χορεύει στην Κένυα το τοπικό… Gangam Style
Ο Ομπάμα το' χει... Στον παραδοσιακό χορό Lipala, κάτι σαν το τοπικό Gangam Style, λικνίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στην Κένυα. Ο Ομπάμα μπήκε στο ρυθμό και εντυπωσίασε με τις κινήσεις του στη διάρκεια επίσημου γεύματος στο Ναϊρόμπι.
Ο Ομπάμα το’ χει… Στον παραδοσιακό χορό Lipala, κάτι σαν το τοπικό Gangam Style, λικνίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στην Κένυα.
Ο Ομπάμα μπήκε στο ρυθμό και εντυπωσίασε με τις κινήσεις του στη διάρκεια επίσημου γεύματος στο Ναϊρόμπι με τον Κενυάτη ομολογό του Ουχούρου Κενυάτα, την Πρώτη Κυρία Μάργκαρετ Κενυάτα και την επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ Σούζαν Ράις.
Ο παραδοσιακός χορός Lipala έχει «αναβιώσει» και γνωρίζει νέες δόξες στην Κένυα αφότου το διάσημο ποπ συγκρότημα Sauti Sol επέλεξε τα βήματά του για να συνοδεύσουν το βίντεο κλιπ της επιτυχίας τους Sara Yako (Το πρόσωπό σου) -μετατρέποντας το Lipala σε Gangam Style.
Οι Sauti Sol έπαιξαν ζωντανά στο δείπνο προς τιμήν του Ομπάμα ξεσηκώνοντας τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος έκλεψε την παράσταση και όπως φάνηκε το καταχάρηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τηλεφωνικές απάτες: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα αναγνωρίζει ψεύτικες φωνές στις κλήσεις
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»
- Γάζα: Ανασύρθηκαν 25 πτώματα, ανάμεσά τους και μιας Παλαιστίνιας δημοσιογράφου – Ερειπωμένες οι πόλεις
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι

