Τρίτη σεισμική δόνηση στα ανοιχτά της Σαμοθράκης
Δύο σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στον υποθαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Σαμοθράκης. Η πρώτη δόνηση σημειώθηκε στις 4:26 και ήταν μεγέθους 4,3 βαθμών, ενώ η δεύτερη είχε μέγεθος 4,6 βαθμών και σημειώθηκε στις 5:40 τα ξημερώματα.
Στις 9:54 έγινε και τρίτη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών.
Σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 5:40 τα ξημερώματα της Παρασκευής με το επίκεντρο του να εντοπίζεται σε απόσταση 65χλμ ανατολικά και νότια της Σαμοθράκης.
Είχε προηγηθεί δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών στις 04:26 με το επίκεντρό της σε απόσταση 65χλμ ανατολικά-νοτιοανατολικά της Σαμοθράκης, και 333χλμ βορειοανατολικά της Αθήνας.
Στις 9:54 έγινε κι άλλη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 70 χλμ ανατολικά-νοτιοανατολικά της Σαμοθράκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε
- Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλάει ανοιχτά για την «πολύ περίπλοκη» σχέση της με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν
- Τι ώρα είναι στον Άρη; Γιατί ο χρόνος τρέχει ταχύτερα στον γείτονα της Γης
- Προκλητικός ο Πολάκης – Φοβάται τα ύψη από τα θεωρεία – ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να σβήσει ο ήλιος – Ευτυχώς
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
- Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο: Οπαδός της ΑΕΛ Novibet λιβανίζει από την εξέδρα (vid)
