Ικανοποίηση εκφράζει η Κομισιόν για την έγκαιρη εφαρμογή των προαπαιτούμενων
«Οι ελληνικές αρχές εφάρμοσαν έγκαιρα και γενικότερα με ικανοποιητικό τρόπο το δεύτερο πακέτο μέτρων», σύμφωνα με την αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ αναφέρει η εκπρόσωπος της Κομισιόν, εκφράζοντας την ικανοποίηση των θεσμών.
Την ικανοποίηση της Επιτροπής και των υπολοίπων θεσμών για τη χτεσινή ψήφιση από την ελληνική βουλή του δεύτερου πακέτου προαπαιτουμένων εξέφρασε μέσω twitter, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα.
Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της «οι ελληνικές αρχές εφάρμοσαν έγκαιρα και γενικότερα με ικανοποιητικό τρόπο το δεύτερο πακέτο μέτρων», σύμφωνα με την αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.
.@EU_Commission, @ecb & #IMF‘s first assessment:EL authorities legally implemented 2nd set of measures in timely+overall satisfactory manner
— Mina Andreeva (@Mina_Andreeva) July 23, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο