Παγκόσμιος πρωταθλητής στα λέιζερ ο Μπουγιούρης
Παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε ο Αντώνης Μπουγιούρης στα απρεντίς (35-44 ετών) για 2η σερί σεζόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο masters στα λέιζερ. Μάλιστα, ο έλληνας αθλητής δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες, καθώς οι πρωτιές της προηγούμενης ημέρας και η κατάσταση στην κατάταξη του είχαν εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο.
Παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε ο Αντώνης Μπουγιούρης στα απρεντίς (35-44 ετών) για 2η σερί σεζόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο masters στα λέιζερ.
Μάλιστα, ο έλληνας αθλητής δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες, καθώς οι πρωτιές της προηγούμενης ημέρας και η κατάσταση στην κατάταξη του είχαν εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο.
Στην 2η θέση βρέθηκε ο Νεοζηλανδός Ματ Μπλάκεϊ και 3ος τερμάτισε ο Βρετανός, Πολ Σκούλιον.
Ο Μανώλης Τριγκώνης στην κατηγορία στάνταρντ masters (45-54 ετών) δεν αγωνίστηκε στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες και κατετάγη 23ος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το «χτίσιμο» του trailer του Spider-Man: Brand New Day είναι ένα μικρό έργο τέχνης
- Gas Prices Rise in Greece as Fuel Station Checks Intensify
- Gaming στο εργαστήριο – Πώς το θρυλικό βιντεοπαιχνίδι Doom έγινε εργαλείο έρευνας
- Νέος ευτελισμός του κοινουβουλίου με πρωταγωνιστές Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου
- Σημανδράκος: Δεχόμουν έντονες πιέσεις από τον Αυγενάκη – Ζήτησα ακρόαση από τον Μητσοτάκη
- Μπαρτζώκας: «Το ρόστερ μας είναι πιο γεμάτο από ποτέ…»





