Πάπας: Η νέα ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε μια δίκαιη αναθεώρηση
Ευρεία αναφορά κάνουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σε σύντομη δήλωση του πάπα Φραγκίσκου για την Ελλάδα από ταξίδι το οποίο πραγματοποιεί στην Λατινική Αμερική. «Οι έλληνες κυβερνώντες που οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της κατάστασης διεθνούς χρέους έχουν μια ευθύνη. Με την νέα ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε μια αναθεώρηση κάπως δίκαιη» δήλωσε ο Ποντίφικας.
Ευρεία αναφορά κάνουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σε σύντομη δήλωση του πάπα Φραγκίσκου για την Ελλάδα από ταξίδι το οποίο πραγματοποιεί στην Λατινική Αμερική.
«Οι έλληνες κυβερνώντες που οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της κατάστασης διεθνούς χρέους έχουν μια ευθύνη. Με την νέα ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε μια αναθεώρηση κάπως δίκαιη» δήλωσε ο Ποντίφικας.
Την ώρα που στις Βρυξέλλες ολοκληρώνονταν οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους ηγέτες της Ευρωζώνης, ο Πάπας Φραγκίσκος θέλησε να υπογραμμίσει: «Ελπίζω να βρεθεί ο δρόμος για να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας και ένας δρόμος ελέγχου για να μην παρουσιάσουν και άλλες χώρες το ίδιο πρόβλημα, και αυτό να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, διότι ο δρόμος αυτός των χρεών δεν τελειώνει ποτέ».
«Είμαι αλλεργικός στην οικονομία διότι ο πατέρας μου ήταν λογιστής και όταν δεν τελείωνε την δουλειά στο εργοστάσιο, έπαιρνε δουλειά στο σπίτι και τα Σαββατοκύριακα εργαζόταν με τα λογιστικά βιβλία του» είπε ο Πάπας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-2: Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο, έμειναν «ζωντανοί» για τον τίτλο!
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών ο ανήλικος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 16χρονη



