Με δεδομένη την παράδοση της BMW να μην λανσάρει τη Σειρά 7 σε έκδοση με την υπογραφή του Μ Division η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί και στη νέα γενιά της βαυαρικής ναυαρχίδας, το δοκιμαστικό πρωτότυπο με τα διακριτικά της Alpina θα επιχειρήσει να λειτουργήσει ως «υποκατάστατο» για εκείνους που επιζητούν το κάτι παραπάνω.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, η Β7 φαίνεται να διαθέτει ένα ανασχεδιασμένο splitter μπροστά καθώς και ένα νέο, μεγαλύτερο spoiler στο πίσω τμήμα το οποίο και θα αναλάβει να αυξήσει την κάθετη δύναμη.

Οι παραπάνω αλλαγές οι οποίες αναμένεται να πληθύνουν στην έκδοση παραγωγής θα κληθούν να στοιχειοθετήσουν μια αναβαθμισμένη εκδοχή του διπλά υπερτροφοδοτούμενου V8 o οποίος αναμένεται να αποδίδει πάνω από 600 ίππους.

Αυτό αναμένεται να επιτρέψει στην Alpina B7 να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λίγο περισσότερα από 4,0 δευτερόλεπτα.

Τις προδιαγραφές της αναμένεται να συμπληρώσουν μια αναβαθμισμένη ανάρτηση καθώς και στοχευμένες βελτιώσεις στο σύστημα μετάδοσης, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η διαφοροποίηση στα σημεία, του θαλάμου επιβατών με ακριβά υλικά και ορισμένες λεπτομέρειες που να σηματοδοτούν την παρουσία της Alpina.

AUTOMEDIA