Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης τα εργομετρικά τεστ των παικτών του Ολυμπιακού και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Μάρκο Σίλβα.
Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης τα εργομετρικά τεστ των παικτών του Ολυμπιακού και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Μάρκο Σίλβα.
Συγκεκριμένα λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» χωρισμένοι σε γκρουπ ολοκλήρωσαν νωρίς το πρωί τα εργομετρικά και πλέον είναι έτοιμοι να γνωρίσουν τον Μάρκο Σίλβα και να προπονηθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσόρι Ντομίνκες ένιωσε ελαφριά αδιαθεσία (συμπτώματα κρυολογήματος) και έμεινε εκτός κανονικού προγράμματος αφού ακολούθησε πιο συντηρητική εκγύμναση.
Τα δεδομένα που υπάρχουν για τον τόπο διεξαγωγής του Final Four της Euroleague το 2027 – Η συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η… αστάθεια στην περιοχή και οι πιθανότερες έδρες στην Ευρώπη.
Το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη του Roland Garros κόντρα σε Αλεξάντρ Μίλερ και Λίντα Νόσκοβα, αντίστοιχα.
Τα σενάρια για το μέλλον του ‘Εντσο Φερνάντες φούντωσαν επειδή μετά το τέλος του προχθεσινού εκτός έδρας αγώνα της Τσέλσι με την Σάντερλαντ έμοιαζε να αποχαιρετά τους οπαδούς των μπλε