Eκτροχιασμός βαγονιών εμπορικού τρένου στο τούνελ των Τεμπών
Δύο βαγόνια του εμπορικού τρένου 23500 εκτροχιάστηκαν στις 06:45 στο τούνελ των Τεμπών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Από τον εκτροχιασμό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί. Το εμπορικό τρένο είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά με προορισμό την Ουγγαρία.
Δύο βαγόνια του εμπορικού τρένου 23500 εκτροχιάστηκαν στις 06:45 στο τούνελ των Τεμπών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Από τον εκτροχιασμό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.
Το εμπορικό τρένο είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά με προορισμό την Ουγγαρία. Λόγω του συμβάντος έχει διακοπεί προσωρινά η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο σημείο αυτό και αναμένονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των επιβατικών τρένων στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οχήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επαναλειτουργεί από την Παρασκευή η στάση του Τραμ «Ζάππειο» σε νέα θέση στη Βασιλίσσης Όλγας
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν 1,8 δισ. δολάρια επιπλέον στον ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια το 2026
- Eurovision 2026: Από «40 κύματα» πέρασε η έναρξη του Β’ ημιτελικού
- Live: Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Γεωργιάδης είναι ένας ψεύτης και συκοφάντης, ο διαγωνισμός για το ακίνητο έγινε επί κυβέρνησης Καραμανλή
- Ο γιος του Έλον Μασκ τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας στην Κίνα
