
Για επάρκεια αγαθών στην αγορά διαβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομίας
Καθησυχαστικό εμφανίζεται το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, όσον αφορά την επάρκεια των τροφίμων στην αγορά, τονίζοντας μάλιστα ότι το ίδιο ισχύει και για τα καύσιμα.
Καθησυχαστικό εμφανίζεται το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, όσον αφορά την επάρκεια των τροφίμων στην αγορά, τονίζοντας μάλιστα ότι το ίδιο ισχύει και για τα καύσιμα.
To υπουργείο Οικονομίας με σχετική ανακοίνωση διαβεβαιώνει, τόσο τους Έλληνες πολίτες όσο και τους επισκέπτες, ότι υπάρχουν επαρκείς ποσότητες τροφίμων στην αγορά και ότι οι τιμές τους παραμένουν σταθερές.
Ειδικά στα οπωροκηπευτικά, οι ποσότητες είναι περισσότερο από επαρκείς, διατίθενται δε σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για τα καύσιμα, οι ποσότητες των οποίων επαρκούν, ενώ δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις τιμές.
«Κάθε άλλη πληροφορία που διακινείται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Ακόμη, αποσαφηνίζεται πως το υπουργείο Οικονομίας μέσω της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους αρμόδιους παράγοντες καθώς και τις επιχειρήσεις τροφίμων και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας και τη διασφάλιση του απρόσκοπτου εφοδιασμού της αγοράς με προϊόντα, ώστε να συνεχίσουν να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες τόσο των Ελλήνων όσο και των πολυάριθμων επισκεπτών που και φέτος έχουν επιλέξει τη χώρα μας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι είναι το E-3 Sentry AWACS, το εναέριο κέντρο επιχειρήσεων που χτυπήθηκε από το Ιράν
- Σοκαριστικό βίντεο με τον 16χρονο μαχαιρωμένο στο Αγρίνιο – Οι δραματικές στιγμές μετά το αιματηρό επεισόδιο
- Σε συμπληγάδες τα εργοστάσια στη Γαλλία – Αύξηση 30% στα λουκέτα
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- Χαβιέ Σολάνα – Βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία το 1999 και σήμερα τον τιμά η Ευρωβουλή
- Πώς βρέθηκε η Αμάντα Πιτ στον «Mαφιόζο της Διπλανής Πόρτας»



