Διακοπή ομιλίας της Μέρκελ με «ελληνικό άρωμα» για το δημοψήφισμα
Μικρή ομάδα ατόμων «υποδέχθηκε» με συνθήματα για το ελληνικό δημοψήφισμα την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στα κεντρικά του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών στο Βερολίνο. Η μικροένταση διήρκησε για λίγη ώρα, μέχρι οι πολίτες να βγουν από το κτίριο, χωρίς η καγκελάριος να χάσει την ψυχραιμία της.
Μικρή ομάδα ατόμων «υποδέχθηκε» με συνθήματα για το ελληνικό δημοψήφισμα την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στα κεντρικά του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών στο Βερολίνο.
Η μικροένταση διήρκησε για λίγη ώρα, μέχρι οι πολίτες να βγουν από το κτίριο, χωρίς η καγκελάριος να χάσει την ψυχραιμία της.
Περίπου τρία άτομα φώναξαν «όχι», «όχι» (στα ελληνικά) και ύψωσαν χαρτιά με τη λέξη όταν η Μέρκελ πήγε στο βήμα.
Η ομάδα απομακρύνθηκε χωρίς ένταση. Σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο n-tv, η καγκελάριος απάντησε με «ναι» (επίσης στα ελληνικά) και δεν έχασε την ψυχραιμία της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αυτή είναι η «χρυσή» πρόταση της Χάποελ για τον Χέιζ-Ντέιβις» (pic)
- Gen Z: Από τα ακριβά ενοίκια στους χαμηλούς μισθούς – Οι 7 λόγοι που την κρατούν πίσω
- Παναγόπουλος: «Με λοιδορούν… Θα μιλήσω δημοσίως τις προσεχείς ημέρες»
- ΠΑΓΝΗ: Γιατί μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες
- Super Bowl LX: Λάνθιμος, εταιρικοί πόλεμοι, AI και το σκάνδαλο Έπσταϊν στο πιο ακριβό prime time
- «Φραπές»: Ποινική δίωξη για απείθεια στην Εξεταστική – Στις 30 Μαρτίου θα κάτσει στο εδώλιο


