Ουρές συνταξιούχων για τρίτη ημέρα έξω από τις τράπεζες
Για τρίτη ημέρα στήνονται στην ουρά έξω από τα 1.155 υποκαταστήματα τραπεζών οι συνταξιούχοι για να πάρουν τα 120 ευρώ από τη σύνταξή τους. Παρόμοια με τις προηγούμενες ημέρες είναι η εικόνα που επικρατεί από νωρίς το πρωί έξω από τις τράπεζες, όπου συνωστίζονται οι συνταξιούχοι για να λάβουν μόνο αυτό το ποσό σε μετρητά.
Για τρίτη ημέρα στήνονται στην ουρά έξω από τα 1.155 υποκαταστήματα τραπεζών οι συνταξιούχοι για να πάρουν τα 120 ευρώ από τη σύνταξή τους.
Παρόμοια με τις προηγούμενες ημέρες είναι η εικόνα που επικρατεί από νωρίς το πρωί έξω από τις τράπεζες, όπου συνωστίζονται οι συνταξιούχοι για να λάβουν μόνο αυτό το ποσό σε μετρητά.
Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στις τράπεζες με την αστυνομική τους ταυτότητα ή με άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών και όσοι έχουν εξουσιοδοτηθεί.
Παράλληλα οι τράπεζες θα μεριμνήσουν ώστε να εκδοθούν το συντομότερο κάρτες σε όσους καταθέτες δεν έχουν ώστε να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες, καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως.
Άτομα με ειδικές ανάγκες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όλες τις ημέρες.
- Τα ανοικτά υποκαταστήματα της Alpha Bank
- Tα ανοικτά υποκαταστήματα της Attica Bank
- Τα ανοικτά υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας
- Τα ανοικτά υποκαταστήματα της Eurobank-Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
- Τα ανοικτά υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραι
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 32χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη – Ήταν καταζητούμενος από την Interpol Τουρκίας
- Παίζει τα… ρέστα της η Εθνική Γυναικών κόντρα στην Αυστρία
- Χάρι, ο δυστυχισμένος πρίγκιπας – «Τα βρήκε σκούρα με τη Μέγκαν, παγίδα το Megxit»
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας

