ΟΤΟΕ: Να αποσυρθεί το δημοψήφισμα, «ναι» στην ευρωπαϊκή πορεία
Την απόσυρση του δημοψηφίσματος της Κυριακής ζητάει με ανακοίνωσή της η εκτελεστική γραμματεία της Ομοσπονδία Τραπεζουπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ). Επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την απόφαση του δημοψηφίσματος και τάσσεται απερίφραστα υπέρ του «ναι».
Την απόσυρση του δημοψηφίσματος της Κυριακής ζητάει με ανακοίνωσή της η εκτελεστική γραμματεία της Ομοσπονδία Τραπεζουπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ).
Ειδικότερα, η ΟΤΟΕ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την απόφαση του δημοψηφίσματος και τάσσεται απερίφραστα υπέρ του «ναι».
Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο δημοψηφισμα, χρησιμοποιείται για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, για να συγκαλυφθούν οι ευθύνες και η αδυναμία εκείνων που υποσχέθηκαν και δεσμεύτηκαν για μία υπερήφανη και αποτελεσματική διαπραγμάτευση.
Εκτιμούν ακόμη ότι «ο ελληνικός λαός έχει επιλέξει συνειδητά και σταθερά την Ευρώπη της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής συνεργασίας με το Ευρώ ως ενιαίο νόμισμα».
Καταλήγοντας, η ΟΤΟΕ καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει το δημοψήφισμα ενώ «λέει ναι στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και στο ευρώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
