Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
8 πράγματα που αξίζει να μάθετε για το λαμπερό ζευγάρι Κασιράγκι - Μπεατρίς Μπορομέο

8 πράγματα που αξίζει να μάθετε για το λαμπερό ζευγάρι Κασιράγκι – Μπεατρίς Μπορομέο

Δεν είναι μόνο πανέμορφοι, έξυπνοι και πάμπλουτοι. Είναι πολλά ακόμα και σας τα αποκαλύπτουμε.

Όλγα Γιαννακοπούλου Φωτό: ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Μετά το γάμο του πρίγκιπα της Σουηδίας Καρλ Φίλιπ με τη Σοφία Χέλκβιστ, υπάρχει ένα νέος βασιλικός γάμος για να περιμένουμε με ανυπομονησία. Σειρά έχει αυτό εκθαμβωτικό ζευγάρι.
Ο Πιέρ Κασιράγκι, ανιψιός του πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτου και η ιταλίδα κληρονόμος Μπεατρίς Μπορομέο θα παντρευτούν σε διαδοχικές πολιτικές και θρησκευτικές τελετές στο Μονακό και την Ιταλία, στις 25 Ιουλίου και στις 1 Αυγούστου.
Πριν οι μελλόνυμφοι ενώσουν τις ζωές τους, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον 27χρονο Πιέρ, γιο της πριγκίπισσας Καρολίνας και την 29χρονη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της τηλεόρασης, Μπεατρίς.
1. College Sweethearts
To όμορφο ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Μάιο του 2008, όσο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο Bocconi του Μιλάνο. Ο Πιέρ είχε επιλέξει τις διεθνείς επιχειρήσεις, ενώ Μπεατρίς, νομικά, η οποία πήρε επίσης, μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης το 2012.

2. Γαλαζοαίματοι καλεσμένοι
Ο θείος του Πιέρ, πρίγκιπας Αλβέρτος και τη θεία του, πριγκίπισσα Σαρλίν, αναμένεται να παραστούν στο γάμο, όπως και η μητέρα του γαμπρού πριγκίπισσα Καρολίνα, τα αδέλφια του Αντρέα και Σαρλότ Κασιράγκι. Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο, είναι επίσης καλεσμένη.
Από την πλευρά της Μπεατρίς, μια σειρά από κοντέσες, επίσης, θα παρεβρεθούν. Οι τρεις ετεροθαλείς αδελφές της, οι κοντέσες Ισαβέλλα, Λαβίνια και Ματίλντα, έχουν κάνει ιταλο-γερμανικούς αριστοκρατικούς γάμους αποκτώντας μέρος της περιουσίας της Fiat-Chrysler.

3. Στιλ και δόξα
Η λαμπερή, ύψους 1.78 ξανθιά δεν έχει μόνο εμφάνιση μοντέλου, υπήρξε πραγματικά μοντέλο. Περπάτησε στις πασαρέλες του Cavalli και της Chanel όταν ήταν έφηβη. Είναι επίσης κληρονόμος της ιταλικής εταιρείας μόδας Gruppo Marzotto, στην οποία ανήκουν οι φίρμες Valentino και Hugo Boss.
Ο Πιέρ έχει ταλέντο και στο στυλ. Είναι ο εγγονός της fashion icon του Χόλιγουντ, της πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό. Με ύψος 1.88, θεωρείται ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες της Ευρώπης. Το 2013, αυτός κι ο ηθοποιός Τζέρεμι Άιρονς πόζαραν στον φωτογράφο Jean Baptiste Mondino, για την φίρμα παπουτσιών Berluti.
4. Το απόλυτο δαχτυλίδι αρραβώνων
Πρώιμα δημοσιεύματα μιλούσαν για ένα δαχτυλίδι, διακοσμημένο με ένα ροζ διαμάντι. Πρόσφατες φωτογραφίες, ωστόσο, έδειξαν την Μπεατρίς να φοράει ένα εντελώς διαφορετικό δαχτυλίδι με πολλά λευκά διαμάντια.
5. Μπίζνεσμαν και μουσικός
Ο Πιέρ έχει τη φήμη του σοβαρού επιχειρηματία (έχει αναλάβει τον έλεγχο των επιχειρήσεων του πατέρα του από το 2009). Έχει επίσης μια διαβολική αίσθηση του χιούμορ όπως λένε οι φίλοι του και παίζει και σαξόφωνο.
6. Βασιλικός καυγάς
Τον Φεβρουάριο του 2012, ο Πιέρ έγινε θέμα στα ταμπλόιντ όταν εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από ένα καυγά που ξέσπασε στο νυχτερινό κέντρο του Μανχάταν, «Double Seven». Η Μπεατίς που ήταν μαζί του εκείνη τη νύχτα έσπευσε να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της στο Twitter.
7. Αγιοσύνη
Υπάρχει ένας άγιος στην οικογένεια Μπορομέο. Ο Αγίος Καρόλος Μπορομέο ήταν καρδινάλιος και αρχιεπίσκοπος του Μιλάνο την χρονική περίοδο 1564-1584.
8. Μια παραμυθένια ζωή
Την 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η θρησκευτική τελετή στα νησιά Μπορομέο, μια ομάδα νησιών στη Βόρεια Ιταλία ανήκει στην οικογένειά της νύφης από τον 17ο αιώνα. Η διάσημη βρετανίδα μυθιστοριογράφος Edith Wharton περιγράφει τα νησιά Μπορομέο και τους κήπους τους, ως «στάσιμα σε μια λίμνη ονείρων». Είναι εύκολα Μπεατρίς από το Μιλάνο και ανοιχτά για το κοινό καθημερινά, από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τον Οκτώβριο. Τα εισιτήρια κοστίζουν μεταξύ 9 και 22 ευρώ αν θέλετε να τα επισκευτείτε.

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024