Απώλειες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης
Με απώλειες για δεύτερη συνεχή ημέρα ξεκίνησαν σήμερα οι συναλλαγές στις βασικότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές. Απώλειες κατέγραφε το χρηματιστήριο στο Λονδίνο, με τον δείκτη FTSE-100 να υποχωρεί κατά 0,40% στις 6.593,78 μονάδες.
Με απώλειες για δεύτερη συνεχή ημέρα ξεκίνησαν σήμερα οι συναλλαγές στις βασικότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές.
Απώλειες κατέγραφε το χρηματιστήριο στο Λονδίνο, με τον δείκτη FTSE-100 να υποχωρεί κατά 0,40% στις 6.593,78 μονάδες.
Με πτώση ξεκίνησε τις συναλλαγές το χρηματιστήριο στη Φρανκφούρτη, με τον δείκτη Dax να υποχωρεί κατά 0,23% στις 11.058,04 μονάδες.
Με αρνητικό πρόσημο άνοιξε το χρηματιστήριο στο Παρίσι, όπου ο δείκτης CAC 40 υποχωρούσε κατά 0,42% στις 4.849,39 μονάδες.
Με ελαφρά άνοδο ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,6% και διαμορφώθηκε στις 20,235,73 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου αρνήθηκε να γυρίσει μια ερωτική σκηνή με τον Ίθαν Χοκ στις «Μεγάλες Προσδοκίες»
- Tα προγράμματα που «τρέχουν» για τη στέγαση – Το ύψος των δανείων και οι δικαιούχοι
- «Ο Ποτσέκο είναι έτοιμος να αναλάβει τη Γαλατάσαραϊ»
- Οι λευκοί καρχαρίες της Μεσογείου κολυμπούν προς την εξαφάνιση
- Περού: Σαμάνοι προβλέπουν για το 2026 ασθένεια Τραμπ, πτώση Μαδούρο και τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
- Τραγωδία στο Μπουρούντι: Ποδοσφαιριστής πέθανε στον αγωνιστικό χώρο αφού κατάπιε νόμισμα-γούρι


