«Τίποτα δεν σταματάει το δημοψήφισμα» λένε κυβερνητικές πηγές
«Τίποτα δεν σταματάει το δημοψήφισμα» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές. «Το καλύτερο θα ήταν να μας καλέσουν και πάλι οι εταίροι για να μας κάνουν μια πρόταση που θα ήταν βιώσιμη για τη χώρα και όχι καταστροφική» ανέφεραν οι ίδες πηγές.
«Τίποτα δεν σταματάει το δημοψήφισμα» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.
«Το καλύτερο θα ήταν να μας καλέσουν και πάλι οι εταίροι για να μας κάνουν μια πρόταση που θα ήταν βιώσιμη για τη χώρα και όχι καταστροφική» ανέφεραν οι ίδες πηγές.
«Δεν πιστεύουμε σε αδιέξοδο. Δεν βλέπουμε κάποιον να θέλει να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα» πρόσθεσαν.
Στο περιθώριο της συζήτησης στη Βουλή για το δημοψήφισμα, κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι «δεν μπορεί η πλευρά των εταίρων να λέει ότι η ελληνική κυβέρνηση διέκοψε μονομερώς τις διαπραγματεύσεις».
Ειδικότερα, επισήμαινε ότι «η πλευρά των θεσμών ήταν εκείνη που στο δεύτερο έκτακτο Eurogroup έθεσε υπό μορφή τελεσιγράφου στην ελληνική κυβέρνηση ότι θα πρέπει να αποδεχτεί την πρόταση των Θεσμών μέχρι το Σάββατο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κύπρος, Τουρκία και μετά;
- «Ένας λαός που δεν είναι πια περήφανος» – Μπέσσυ Μάλφα και Χρήστος Στέργιογλου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα Τέμπη από το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Όσουλα τιμώρησε την ομάδα του Κάρικ
- Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο 1-0: Στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο οι «κυανόλευκοι»!
- Αρχεία Έπσταϊν: Το Κογκρέσο κλητεύει τη Γενική Εισαγγελέα Μπόντι για τον χειρισμό της υπόθεσης