Δύο… ευχάριστα περιλάμβανε η ημέρα για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρη Δρίκο, ο οποίος είδε τους Δημήτρη Τζούριτς και Γιώργο Στεφάνου να προπονούνται κανονικά το απόγευμα και, όπως είναι φυσικό, να αυξάνουν σημαντικά οι πιθανότητες συμμετοχής τους στο δεύτερο τουρνουά του World League (7ος όμιλος), που θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Ο συνεργάτης του κ. Δρίκου στο τεχνικό επιτελείο, Κώστας Δεληκώστας, υπογράμμισε πάντως ότι τα παιχνίδια της Θεσσαλονίκης δεν θα μοιάζουν μ’ εκείνα στο Τέπικ του Μεξικού.

«Σε σχέση με τα παιχνίδια της περασμένης εβδομάδας θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Η πρώτη και σημαντικότερη έχει να κάνει με την παρουσία του Τζούριτς, που διαφοροποιεί την ομάδα μας και φέρνει «αλυσιδωτές» αλλαγές. Επιπλέον, θα είναι διαφορετικές οι συνθήκες στο γήπεδο.

Στο Μεξικό παίξαμε σε μεγάλο υψόμετρο και αυτό επηρέασε ένα από τα όπλα της Εθνικής, που είναι το σερβίς. Χάσαμε πολλά σερβίς, όπως βέβαια και οι άλλες ομάδες, αλλά εδώ τα πράγματα θα είναι αλλιώς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ