Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απαιτούν την κάθαρση στο ποδοσφαιρο

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απαιτούν την κάθαρση στο ποδοσφαιρο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης με σκοπό να συζητήσουν τις εξελίξεις που επικρατούν στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ισχυροί άντρες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμφώνησαν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να διασφαλίσουν την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν κατεβαίνει του χρόνου ο Παναθηναϊκός αν δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης με σκοπό να συζητήσουν τις εξελίξεις που επικρατούν στον ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ισχυροί άντρες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμφώνησαν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να διασφαλίσουν την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν κατεβαίνει του χρόνου ο Παναθηναϊκός αν δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία.

Από τα όσα διέρρευσαν, η κουβέντα τους επικεντρώθηκε στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του ποδοσφαίρου, που ερευνάται από τη δικαιοσύνη, καθώς στο θέμα διατησία-ΕΠΟ, με τους τρεις να συμφωνούν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και άμεσα θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ο χρονικός ορίζοντας που έθεσαν, για να γίνουν οι όποιες αλλαγές, είναι το επόμενο δίμηνο.

Από την πλευρά τους στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δηλώνουν πως: «Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024