Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, θα γίνει στις 2 μετά το μεσημέρι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Το Ποτάμι ζητά σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «το πρωί της Δευτέρας», μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της. «Η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους» τόνισε.
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, θα γίνει στις 2 μετά το μεσημέρι ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Το Ποτάμι ζητά σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «το πρωί της Δευτέρας», μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της.
Το Ποτάμι «καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να καλέσει το πρωί της Δευτέρας τους πολιτικούς αρχηγούς και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
«Η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους. Περιμένουμε την υπεύθυνη αντίδραση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας» προσθέτει το Ποτάμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
