Πυροσβεστική: Δύσκολη η πλήρης κατάσβεση της φωτιάς στον Ασπρόπυργο
Σε ένα ή δύο 24ωρα υπολογίζει η Πυροσβεστική το χρόνο που θα χρειαστεί για να μπορέσει να θέσει ολοκληρωτικά υπό έλεγχο την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης χάρτου στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Νίκος Τσόγκας, το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν τα εύφλεκτα υλικά.
Σε ένα ή δύο 24ωρα υπολογίζει η Πυροσβεστική το χρόνο που θα χρειαστεί για να μπορέσει να θέσει ολοκληρωτικά υπό έλεγχο την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης χάρτου στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Νίκος Τσόγκας, το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν τα εύφλεκτα υλικά.
Η συνεχής καύση των εύφλεκτων υλικών έχει δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα σε αρκετές περιοχές της δυτικής Αττικής, του Πειραιά και αλλού, ενώ έντονη είναι η ανησυχία των πολιτών για τις επιπτώσεις στην υγεία τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά ξεκίνησε από ξερόχορτα δίπλα στην περίφραξη του εργοστασίου και στη συνέχεια πέρασε στο εσωτερικό του προαυλίου με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε μεγάλους όγκους από χαρτόνια και πλαστικό.
Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 17 πυροσβέστες με επτά οχήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου

