Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπεύθυνοι για τη σεξουαλική μας ικανοποίηση είμαστε εμείς οι ίδιοι

Υπεύθυνοι για τη σεξουαλική μας ικανοποίηση είμαστε εμείς οι ίδιοι

Αννιώ Παυλοπούλου «Δεν μου κάνει αυτό», «δεν μου αρέσει το άλλο», «πόσο θα ήθελα να μου έκανε εκείνο»… Σκέψεις και επιθυμίες που μοιραζόμαστε με τον εαυτό μας ή την κολλητή μας αφήνοντας απέξω τον άμεσο ενδιαφερόμενο, τον σύντροφο μας. Έχουμε μια παράλογη απαίτηση εκείνος να τα ανακαλύψει όλα, να τα διαισθανθεί όλα, να τα τολμήσει […]

Αννιώ Παυλοπούλου

«Δεν μου κάνει αυτό», «δεν μου αρέσει το άλλο», «πόσο θα ήθελα να μου έκανε εκείνο»… Σκέψεις και επιθυμίες που μοιραζόμαστε με τον εαυτό μας ή την κολλητή μας αφήνοντας απέξω τον άμεσο ενδιαφερόμενο, τον σύντροφο μας.
Έχουμε μια παράλογη απαίτηση εκείνος να τα ανακαλύψει όλα, να τα διαισθανθεί όλα, να τα τολμήσει όλα. Η περίοδος της ντροπής και των αναστολών ακόμη και για τα «καλά κορίτσια» καλό θα είναι να τελειώνουν κάποια εύλογή και σύντομη στιγμή. Όταν η σχέση προχωράει και αναπτύσσεται αγάπη και οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι είναι τουλάχιστον ανόητο να συντηρούνται συντηρητισμοί και δεύτερες σκέψεις. Πόσο μάλλον μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του γάμου.
Το σεξ αφορά δυο ανθρώπους που σκοπός τους είναι να πάρουν και να δώσουν απόλαυση και αυτό που ξεχνάμε είναι ότι όσο πιο πολύ το απολαμβάνουμε εμείς τόσο μεγαλύτερη απόλαυση προσφέρουμε και στον ερωτικό μας παρτενέρ.
Σύμφωνα με τη πρόσφατη μελέτη του site WebMD, σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών ηλικίας 18 έως 59 πάσχουν από χαμηλή λίμπιντο με πολλούς παράγοντες να συμβάλλουν στη χαμηλή σεξουαλική ορμή, όπως: άγχος, αντισυλληπτικά, ευθύνη παιδιών,
Κατάθλιψη, έλλειψη άσκησης, κακή διατροφή, έλλειψη ύπνου
χαμηλή τεστοστερόνη, επίπεδο οξυτοκίνης και οιστρογόνων κ.τ.λ…
Μιας και λίγες χαρές πλέον μας έχουν απομείνει στη ζωή, ας «ενεργοποιηθούμε» στο συγκεκριμένο τομέα και ας αφιερώσουμε ουσιαστικό χρόνο στο τι θέλει το κορμί μας άλλα και το μυαλό μας.
*Σώμα. Γνώρισε καλά κάθε σπιθαμή του κορμιού σου! Ναι ναι. Με αυτό ζεις τόσα χρόνια αλλά μπορεί κάθε φορά να ανακαλύπτεις και κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Μην μένεις στα ίδια και τα σίγουρα. Χαϊδέψου και μόνη σου και άσε και τον καλό σου να σε εξερευνήσει. Δεν υπάρχουν περιορισμοί και ντροπές. Το σώμα του καθενός αντιδρά διαφορετικά σε κάθε χάδι και δεν υπάρχουν δεδομένες και απαράβατες ζώνες. Σκέψου ακόμη και τη χρήση ερωτικών παιχνιδιών.
*Μυαλό. Η σκέψη και οι φαντασιώσεις αποτελούν βασικούς διεγερτικούς παράγοντες. Άφησε το μυαλό σου να ταξιδέψει σε όλα αυτά που σε διεγείρουν, σε όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις πιο ερωτική και ελκυστική. Όταν το μυαλό συνοδεύει το σώμα όλα είναι ακόμη πιο δυναμικά και ερωτικά.
Μην θεωρείς ότι το σεξ είναι μια απλή διαδικασία. Όπως αλλάζεις εσύ σαν προσωπικότητα, όσο αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σου και η καθημερινότητα σου έτσι μπορεί να αλλάζουν και οι ερωτικές σου προτιμήσεις, οι ερωτικές σου ανάγκες και όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις απόλαυση και σεξουαλική πληρότητα

gamos.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024