Αδ. Γεωργιάδης: Διαπραγματευτικό Βατερλώ στις Βρυξέλλες
Για συντριβή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες και την πρόταση των θεσμών. «Ο Ναπολέων στο Βατερλώ τα πήγε καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά.
Για συντριβή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες και την πρόταση των θεσμών.
«Έχουν πάρει όλα όσα ζητούσαν όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθούσαμε να αποκρούσουμε και τα έχουν βάλει όλα σε μια πρόταση» δήλωσε στο Mega, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του μεγαλύτερο «διαπραγματευτικό Βατερλώ».
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι με το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης «είχαμε λιγότερα μέτρα και ελάφρυνση χρέους», ενώ με το σημερινό σχέδιο «έχουμε περισσότερα μέτρα και περισσότερο χρέος».
Τα σκληρά μέτρα που παρουσιάστηκαν στον πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες δεν έπεσαν από τον ουρανό, βασίζονται στο mail Βαρουφάκη, ο οποίος έλεγε ότι «με τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου κρατήσαμε το 70% του μνημονίου και το εμπλουτίσαμε με δικά μας, φρέσκα μέτρα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξήγησε: «Σε εμάς ζητούσαν μέτρα 2 δισ. ευρώ και τώρα πάμε στα 3 δισ. ευρώ επειδή έχουμε γυρίσει πίσω στην ύφεση λόγω της ‘λεβέντικης διαπραγμάτευσης’» δήλωσε δηκτικά ο βουλευτής της ΝΔ.
«Η κυβέρνηση έπρεπε να στηρίξει πρώτα τον εαυτό της, αν είχε συμφωνήσει σύντομα δεν θα είχαν χειροτερεύσει τα οικονομικά μεγέθη» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία

