Μια συμφωνία με την Ελλάδα «πλησιάζει» λέει ο Π.Παντοάν
«Μια συμφωνία για την Ελλάδα πλησιάζει» δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν από το Παρίσι, αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων για την ελληνική κρίση. Πρόσθεσε ακόμη ότι «η Ιταλία δεν είναι εκτεθειμένη σε σχέση με τον κίνδυνο μιας νέας χρηματοοικονομικής κρίσης».
«Μια συμφωνία για την Ελλάδα πλησιάζει» δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν από το Παρίσι, όπου συμμετέχει στη σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων για την ελληνική κρίση.
Πρόσθεσε ακόμη ότι «η Ιταλία δεν είναι εκτεθειμένη σε σχέση με τον κίνδυνο μιας νέας χρηματοοικονομικής κρίσης».
Η οικονομική ύφεση έχει γίνει παρελθόν και θα πρέπει να εξακριβωθεί τώρα με ποιους ρυθμούς η Ιταλία θα επιστρέψει στην ανάπτυξη, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Ματέο Ρέντσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας Interstar Security στη Μεταμόρφωση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.02.2026]
- Συνάντηση Ζελένσκι – Φίτσο για τη διακοπή των παραδόσεων ρωσικού πετρελαίου
- Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 2-0: «Χτίζει» σερί και αγκαλιάζει την παραμονή
- Σύλληψη διαιτητή στην Ισπανία για απάτη με εισιτήρια της Βιγιαρεάλ
- Γαλλία: Στα χέρια χάκερ ιατρικά στοιχεία 15 εκατομμυρίων πολιτών – Και πολιτικοί μεταξύ τους

