Εγκαίνια για το νέο παρατηρητήριο στην πόλη της Νέας Υόρκης
Άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή το παρατηρητήριο του ουρανοξύστη που κατασκευάστηκε στο σημείο που βρίσκονταν οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης. Η θέα του Μανχάταν είναι εξίσου εντυπωσιακή με αυτήν που προσφέρει το διάσημο Empire State Building, αλλά και το Rockefeller Center. Δείτε τις φωτογραφίες.
Άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή το παρατηρητήριο του ουρανοξύστη που κατασκευάστηκε στο σημείο που βρίσκονταν οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης.
Η θέα του Μανχάταν είναι εξίσου εντυπωσιακή με αυτήν που προσφέρει το διάσημο Empire State Building, αλλά και το Rockefeller Center.
O λεγόμενος «Πύργος της Ελευθερίας» είναι πλέον το ψηλότερο κτίριο στην πόλη και έχει 94 ορόφους (+5 κάτω από τη γη), όμως λόγω της αρχιτεκτονικής του, το παρατηρητήριο λειτουργεί στον 100ό, 101ο και 102ο όροφο.
Μάθετε περισσότερα στον δικτυακό τόπο, κάνοντας κλικ εδώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: Το πρόγραμμα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού τον Μάρτιο
- Λουτράκι: Προσπάθησε να σώσει τον φίλο του και μαχαιρώθηκε θανάσιμα o 17χρονος – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία
- Σουηδία: Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, στην περίπτωση ενός πολέμου
- Ναυάγιο στη Χίο: Πέντε συλλήψεις για κυκλώμα διακινητών στην Τουρκία που σχετίζονται με την πολύνεκρη τραγωδία
- Πελεγκρίνι: «Μου αρέσει να διαχειρίζομαι μια ομάδα που αγωνίζεται και στις τρεις διοργανώσεις»
- Έδωσε τελικά ο Μικ Τζάγκερ «την ευχή του» και τη μουσική του στην Μελάνια Τραμπ για το ντοκιμαντέρ της;

