Νεκρός από σφαίρες βρέθηκε αστυνομικός στη Νέα Ορλεάνη
Αστυνομικός στη Νέα Ορλεάνη βρέθηκε νεκρός μέσα στο περιπολικό του, το οποίο οι Αρχές πιστεύουν ότι βρισκόταν εν κινήσει όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον του. Ο 45χρονος αστυνομικός πραγματοποιούσε περιπολία σε ένα εργοτάξιο.
Αστυνομικός στη Νέα Ορλεάνη βρέθηκε νεκρός μέσα στο περιπολικό του, το οποίο οι Αρχές πιστεύουν ότι βρισκόταν εν κινήσει όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον του.
Ο 45χρονος αστυνομικός φρουρούσε εργοτάξιο την ώρα που δέχθηκε πυρά από αγνώστους.
Η αστυνομία βρήκε το πτώμα του άνδρα το πρωί της Κυριακής. Φαίνεται πως το περιπολικό σταμάτησε μετά τους πυροβολισμούς, όταν χτύπησε το κράσπεδο πεζοδρομίου.
Ο αστυνομικός ανήκε σε υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για θέματα στέγασης και δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της δολοφονίας του.
Ο δήμαρχος της Νέας Ορλεάνης χαρακτήρισε το περιστατικό «ανείπωτη τραγωδία, μία χυδαία και δειλή πράξη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
