Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kερδίστε τα νέα ANTHELIOS DRY TOUCH

Kερδίστε τα νέα ANTHELIOS DRY TOUCH

Η La Roche-Posay, προσφέρει σε 10 τυχερές, από ένα επαναστατικό δερμοκαλλυντικό προϊόν, υψηλής προστασίας 50+.

Όλγα Γιαννακοπούλου

Η νέα σύνθεση του ΑNTHELIOS DRY TOUCH GEL-CREAM SPF 50+ απορροφάται άμεσα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει γυαλάδα ή λευκά σημάδια. Η δροσερή υφή του απορροφάται αμέσως, αφήνοντάς το εξαιρετικά στεγνό. Αυτή η απροσδόκητη αίσθηση εκτιμάται πραγματικά από δέρματα που είναι επιρρεπή στην εφίδρωση.
Τεχνολογία Genius «drytouch» σε κάθε φάση της σύνθεσης
Η φόρμουλα ΑNTHELIOS DRY TOUCHGEL-CREAM SPF 50+ έχει κατασκευαστεί σχολαστικά, ώστε να παρέχει το πρωτοποριακό «drytouch» αποτέλεσμα. Ένα καινοτόμο, από ζάχαρη, πολυμερές εξασφαλίζει στεγνή αίσθηση κι αποτελεί τον σκελετό της σύνθεσης του προϊόντος. Περλίτης για απορροφητικότητα, silica για εξουδετέρωση του σμήγματος, άμυλο αραβοσίτου για απαλό δέρμα. Ένα ευφυές μίγμα πούδρας κατά της γυαλάδας, με ιδιότητες που επιβραδύνουν την αλλοίωση του, γλυκονικόs ψευδάργυροs, μια δραστική ουσία κατά του σμήγματος. Η σύνθεση περιέχει ακόμα περλίτη και πυρίτιο για άμεση δράση κατά της γυαλάδας.
Τα εργαστήρια της La Roche-Posay, εξειδικευμένα στο ευαίσθητο δέρμα, είναι ιδιαίτερα αυστηρά όταν πρόκειται για την προστασία απ’ τον ήλιο.
Το ΑNTHELIOS DRY TOUCH GEL-CREAM SPF 50+ είναι ενισχυμένο με το σύστημα φιλτραρίσματος Mexoplex®, το οποίο εγγυάται πολύ υψηλή UVA-UVB προστασία και προσφέρει μέγιστη αντοχή στις ευαίσθητες ή φωτό-αλλεργικές επιδερμίδες. Με SPF 50+ προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα, κυρίως εκείνων που προκαλούνται από τις ακτίνες UVB. Η UVA προστασία ενισχύεται με PPD 31, για την καταπολέμηση των ακτινών UVA, οι οποίες είναι οι κύριες αιτίες της δυσανεξίας στον ήλιο και της πρόωρης γήρανσης.
Είναι ενισχυμένο με «toqueseco»(drytouch), εμβληματική καινοτομία των Βραζιλιάνικων προϊόντων αντηλιακής προστασίας.
Ο Διαγωνισμός
Κάντε like στη σελίδα του gamos.gr στο facebook, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην ηλεκτρονική κλήρωση. 10 τυχερές θα κερδίσουν από ένα ΑNTHELIOS DRY TOUCH GEL-CREAM SPF 50+, αξίας € 18.99.
Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση θα πρέπει την ημερομηνία που αυτή θα γίνει να είστε φίλος στη σελίδα του gamos.gr στο facebook.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την 1/6. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2/6. Οι τυχερές -οι θα ειδοποιηθούν με e-mail και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία του gamos.gr, Mιχαλακοπούλου 80, Αθήνα.

gamos.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024